Teherautó akkumulátor online vásárlása!

A Kovács Autóalkatrész nem hiába volt 2014-ben az Év Boltja verseny I. helyezettje, hiszen tengernyi alkatrészt kínálnak fel vásárlóiknak, például személyautó akkumulátorokon kívül külön teherautóknak is van akkumulátoruk. Ezek szinte teljesen ugyanolyanok, mint a személygépkocsi akkumulátorok, de egy teherautónak mégis nagyobb teljesítmény szükséges.

A minőségi teherautó akkumulátor esetében is legelőször a teljesítményt kell figyelni, ugyanúgy, mint amikor a személygépkocsiban kíván akkumulátort cserélni. Ajánlott ilyenkor egy mérettel nagyobbat venni, mert lehet, hogy egy idő után szükség is lesz erre, mivel a teherautó teljesítménye is nő majd idővel, így szüksége lehet nagyobb teljesítményre a későbbiekben. A teherautó akkumulátorok másik fontos szempontja, az, hogy a saru jobbos vagy balos, vagyis a polaritás. Ha nem stimmel az akkumulátor polaritása, akkor el se kezdje beszerelni. Az akkumulátoron többféle adat is megjelenik, az Ah érték a kapacitását jelzi bizonyos órán keresztül. Legtöbben ezt a kapacitást szokták figyelni, mert ez nagybetűkkel van ráírva az akkumulátorra. A kapacitás sokszor összefügg az indítóárammal, ezért egy nagyobb kapacitású akkumulátor, jóval nagyobb indítóárammal is jár.

Legnépszerűbb teherautó akkumulátoraink a Kovács Autóalkatrésznél kétségtelenül az Electric Power akkumulátorai, amelyek most ráadásul akciós áron kaphatóak webáruhzáunkban. Abban az esetben, ha többet szeretne megtudni teherautó akkumulátorainkról, vagy meg szeretné tekinteni a teljes kínálatot, keresse fel weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni, arra is van lehetőség, csak tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot, vagy küldjön e-mailt kérdésével az info@kovacsauto.hu e-mail címre.

Vélemény, hozzászólás?