Távkönyvelés, könyvelés Tatabánya

Az online könyvelés, a vállalkozások és a könyvelői irodák számára is előnyt jelent. Ezzel mindig naprakész információkkal rendelkezhetnek és a városon kívül eső cégek is igénybe vehetik a könyvelői irodák szolgáltatásait.

Könyvelés Tatabánya, ahol nem csak a közeli, de a távolabbi vállalkozások és jogi személyek számára is tudunk könyvelési szolgáltatást nyújtani. Látogassa meg a helyben-tavban.hu weboldalt, ahol a hagyományos könyvelés mellett, megismerheti online könyvelési szolgáltatásunkat is. Mi felhő-alapú könyvelési rendszeren belül dolgozunk, nálunk minden vezetői információ távolról is elérhető, valamint a dokumentumtár elemei, számlák és szerződések, könnyedén visszakereshetőek. A távkönyvelés rendkívül egyszerűen működik. A vállalkozás egy dolgozója csak összegyűjti a bizonylatokat, majd amikor ellátta őket iktatószámmal, beszkenneli és feltölti őket az interneten keresztül egy dokumentumtárba. Ezt a könyvelő látja, és a megbeszélt határidőre lekönyveli. Ezzel a módszerrel elkerülhetővé válik, hogy határidőre kelljen egy papírhalmot elvinni a könyvelőirodába, így a megtakarított időt, a vállalkozásunkra fordíthatjuk.

Ha vállalkozásunk ügyvitelét szervezzük, a legjobb választásnak számít, ha az online könyvelés mellett döntünk. Ez rendkívül jól kihasználható, lehetőséget teremt arra, hogy a vállalkozás vezetői, mindig naprakész információval rendelkezzenek a könyvelésből. Ilyen a cash-flow elemzés (likviditás tervezése), valamint a várható fizetendő ÁFA lekérdezése akár a hónap közepén is, folyamatosan. Tájékozódhatunk az aktuális vevői/szállítói folyószámla-egyenlegekről a könyvelésből, hogy ki mennyivel tartozik, esetleg mi kinek és mennyivel tartozunk. Ez azért jelent előnyt, mivel legtöbbször a kisebb vállalkozásoknak erre nincs lehetőségük, mert egyszerre, havonta, esetleg negyedévente viszik csak el az összegyűlt számlákat a külső könyvelőjükhöz, aki csak a bevallás határidejére rendszerezi és könyveli le. Részletekért látogassa meg honlapunkat.