Szombathelyi könyvelő iroda

A Naprakész Könyvelőirodánál precízen és megbízhatóan, valamint hatékonyan dolgozunk azért, hogy könyvelési szolgáltatásainkkal minden ügyfelünk elégedett legyen. Cégünk 1996-ban alakult családi vállalkozásként, így már több éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, tehát ha ön is épp vállalkozást indítana, akkor biztosan szüksége lesz egy jó könyvelőre, mint amilyenek mi is vagyunk.

Szombathely könyvelő iroda csakis a naprakeszkonyveles.hu weboldalon érhető el. A jó könyvelő számlát ad, szerződést ír, mindig előre figyelmezteti ügyfeleit az estleges problémákkal kapcsolatban, nem olcsó de mégis megfizethető, mindig elérhető, anyagi felelősséget vállal és képezi magát. Ami az önképzést illeti, cégünk tagja a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesületének, ez pedig lehetővé teszi a szakmai fejlődést. Kisvállalkozásunk a következő szolgáltatásokat tudja nyújtani ügyfeleinek: díjmentes tanácsadás cégalapítás előtt, pályázatok, hitelkérelmek megírása, adótanácsadás, bérszámfejtés, társadalombiztosítás, bevallási szolgáltatások, illetve ami a legfontosabb, a könyvelési szolgáltatások.

Vállalkozásunk mindössze 3 könyvelőből áll, ezért családias a hangulat, és a kisvállalkozásokat mi magunk is jól át tudjuk látni. Felveheti velünk a kapcsolatot akár online, vagy irodánkban is, az irodát Szombathelyen a Kiskar utca sarkán találhatja meg. További információkért és részletekért nem árthat fellátogatni weboldalunkat a naprakeszkonyveles.hu-t, hiszen itt szolgáltatásaink teljes listáját is megtalálhatja. Amennyiben kérdéseket tenne fel nekünk a könyveléssel kapcsolatban, vegye fel velünk bátran a kapcsolatot a varga.tanacsado@upcmail.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a 94 335 503 telefonszámot.