Színvonalas térítéses betegszállítás!

A betegséget és következményeit könnyebb elviselni, ha nem vagyunk egyedül a bajban. Ha jó helyről érkezik a segítség, a panaszok sem tűnnek elviselhetetlennek. Az Aranyszív Ambulence küldetése, hogy minden beteg ember megőrizhesse méltóságát, és az állapotának megfelelő szakértő profi gondoskodást kapja. Akár belföldi, akár külföldi szállításról van szó, képzett munkatársaink korszerű felszereléssel állnak a páciensek szolgálatára. Lehetőség van a hozzátartozók utaztatására is, tiszteletet és megértést tanúsítunk minden esetben. Hívja bizalommal forróvonalunkat, és kérjen tájékoztatást irányító központunktól!

A térítéses betegszállítás nem jelent vállalhatatlan kiadást, ha a velünk szerződött egészségpénztárnak a tagja. Bármikor visszaigényelheti a kifizetett díjat, nincsenek meglepetés költségek! Individualizált ellátás, modern berendezés, speciális jármű jelentősen megkönnyíti az ülő- és fekvőbetegek életét. Szükség esetén, napi szinten fuvarozzuk a kezelések helyszínére. Előzetes egyeztetés alapján teszünk kedvező ajánlatot, kívánságának megfelelően biztosítjuk az utazáshoz szükséges legoptimálisabb feltételeket. Modern munkaeszközök birtokában könnyen- és súlyosan sérült páciensek szállítása is megoldható biztonságosan. Mentőautóink kitűnőre vizsgáztak krízis helyzetekben, egészségügyi szaktudásunk és gyakorlatunk tanúsítvánnyal igazolt! Sürgősségi eseteknél maximálisan számíthat támogatásunkra! Emberközpontú magatartásunkkal méltán vívtuk ki a szakma elismerését, a páciensek elégedettségét!

A folyamatos fejlesztéseknek hála, széles körű szolgáltatásaink a kifogástalan minőséget jelentik. Árgaranciánk folyamatosan növeli a belénk vetett bizalmat, a pozitív visszajelzések is erről tanúskodnak. Nincsenek rejtett, plusz költségek, csak 100%-os biztonság és higiénia. A komfortérzetet fokozzák az egyéni, személyre szabott megoldások, mindig igény szerint választunk járművet és felszerelést. A betegszállítás részleteiről kérdezze munkatársainkat a 06 70 905 8605 vagy a 06 30 425 8030-as telefonszámon! Örömmel állunk rendelkezésére napi 24 órában! Éjjel-nappal számíthat tapasztalt mentőegységeinkre, akár vészhelyzetekben is! Szívügyünk az Ön és szerettei egészsége!

Vélemény, hozzászólás?