Sürgős duguláselhárítás kedvező áron!

Rendkívül kellemetlen tud lenni, ha hirtelen eldugul a kád, a mosogató, vagy a WC lefolyó. Erre pedig a legjobb megoldás a duguláselhárítás, amely éjjel nappal elérhető Budapesten, és akár Pest megye egész területén. Ha eláztatja bútorait és falait a szennyes víz például a mosógép meghibásodása miatt, itt az ideje szakemberhez fordulni.

A duguláselhárítás sürgős beavatkozás ilyenkor, hiszen minél tovább vár, annál nagyobb lesz a kár otthonában. Szakembereink az EURO Gáz Hungariánál több éves tapasztalattal rendelkeznek, és ha felhívja őket, embereink akár 1-2 órán belül a helyszínen lehetnek, hogy megoldják a kellemetlen dugulási problémát. A duguláselhárításon kívül szakembereink teljes állapotfelmérést is végeznek kérés szerint otthonában, méghozzá teljesen díjmentesen. Szükség szerint szifonokat, valamint csaptelepeket is javítanak és cserélnek a duguláselhárítás mellett. Szakembereinktől a következő szolgáltatásokat veheti igénybe: csatornatisztítás, kamerás csővizsgálat, WC duguláselhárítás, lefolyó duguláselhárítás, konyha duguláselhárítás, zuhany duguláselhárítás, panel duguláselhárítás stb.

Az árajánlat kérés és a munkaajánlat teljesen ingyenes, szakembereink mind fényképes igazolvánnyal kopogtatnak az ön ajtaján, valamint 100%-os garanciát is vállalnak. Szakembereinkkel akár online is felveheti a kapcsolatot, ha rákattint a gazszerelo-budapesten.hu weboldalra, vagy hívja fel dímentesen ügyfélszolgálatunkat a +36 30 698 1752 telefonszámon a nap bármelyik szakában, hiszen elérhetőek vagyunk éjjel nappal.  További részleteket és információkat weboldalunkon olvashat, tapasztalt szakembereink pedig vészhelyzet esetén akár 1 órán belül a helyszínre érkezhetnek, és egy szempillantás alatt véget vetnek a kellemetlen dugulásnak.

Vélemény, hozzászólás?