Statikus tervezőt keres? Állunk rendelkezésére!

Csaknem 10 éves tapasztalat a hátunk mögött és kiemelkedően magas munkavégzéssel Ön sem csalódhat bennünk! Feladatkörünkbe tartoznak a családi házak, irodaházak, társasházak, hidak, acélszerkezetek és támfajak egyensúlyi állapotának felmérése és biztosítása.

A statikus tervező munkája, a fent említett feladatok mellett jól jön, ha házvásárláson gondolkozik. A házvásárlás során számos probléma merülhet fel, de megkímélheti magát számos bosszúságtól, amennyiben egy statikus szakvéleményét is kikéri az ügyben. Mondanunk sem kell mennyire alapvető szempont egy házvásárlás során, hogy milyen állapotban van a tartószerkezet. Ezért néhány alapvető szempontra érdemes odafigyelni és azonnal egy statikust megkeresni. Az első ilyen szempont a repedések a falakban. Ha a repedés 1 cm-nél is nagyobb, akkor az komoly statikai problémára is utalhat. Érdemes azt is megfigyelni, ha volt-e bővítési munkálat az épületen és hogy, vannak-e repedések a régi és az új építés között. A másik nagy probléma, ha vizesedést veszünk észre a házon. Az alulról vagy felülről történő ázás is okozhat kellemetlen problémákat idővel, így ebben az esetben sem árt kikérni egy szakvéleményt, főleg akkor, ha faszerkezetről van szó.

Összességében elmondható, hogy a statikus szakvéleményének kíkérése az egyik legfontosabb lépése a házvásárlásnak. Annak érdekében, hogy egy megbízható és statikailag megfelelő otthont vásároljon minden esetben forduljon statikus szakemberhez. A szakvélemény részletesen kiterjed minden problémára és megoldásokat nyújt ezek kijavítására is. Amennyiben szakmai segítségre lenne szüksége, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken keresztül: kreabim@kreabim.com email címen vagy a 0036 30 534 2513 telefonszámon!