Spanyol gazdasági nyelvvizsga vár mindenkit!

Zsebeházi Dia spanyol tanárnő mindenkit szeretettel vár személyre szabott spanyol órákra méghozzá kedvező áron. A nyelvtanulás mindenki életében nagyon fontos, hiszen „ahány nyelvet beszélsz, annyi ember vagy”.

Spanyol gazdasági nyelvvizsga vár mindenkit az espadia.hu weboldalon tehát a ön is éppen spanyolt szeretne tanulni, akkor vegye fel a kapcsolatot Zsebeházi Dia tanárnővel weboldalunkon, és mindenkit szívesen fogad. Az árak attól függenek majd, hogy milyen szintű spanyol nyelvre van szüksége, és milyen gyakran szeretne órákat venni. A spanyol fonetikai rendszer eredetileg a Vulgar Latin rendszerből származik. Fejlesztése néhány közös vonást mutat a szomszédos dialektusokkal – különösképpen a leonéz és az aragonéziakkal, valamint más,  kasztíliai különlegességekkel. A spanyol fonetikus rendszer öt magánhangzó fonémából és 17–19 mássalhangzó fonémából áll (a pontos szám a nyelvjárástól függő). Ha ön is tökéletesítené szeretné a kiejtését, vagy teljesen a nulláról kezdené a tanulást, mindenképpen keresse fel weboldalunkat, hiszen a tanárnő mindenkit felkészít a célok elérésére.

A magánóra hasznos de mégis felszabadult és barátságos tanulási környezet lehet, ha azt helyesen kezelik, és ha itt a diák képességeihez és érdeklődési köreihez mérten haladnak, nem pedig a tanár saját tervei alapján. Ezért is előnyösebb egy magántanárhoz fordulni, mint egy nyelviskolához, hiszen nem kell ragaszkodni a megszokott ütemtervhez, mindenki személyre szabott témákat  kaphat és saját tempóban haladhat a tanulással. Túl sok nyelvtanuló arra koncentrál, hogy tökéletesen teljesítsen a teszteken, és elfelejtik a jó kommunikáció fontosságát. Amennyiben többet tudna meg erről és a nyelvtanulás fontosságáról, keresse fel bátran az espadia.hu-t és itt minden információt megtalál.