SEM szakértő specialista a hatékonyabb működésért

A keresőoptimalizálás segítségével sokkal hatékonyabbak lehetünk, illetve versenyképesek maradhatunk a konkurenciával szemben. Ám mit is jelent a SEM?

SEM szakértő specialista segítségével egy kisebb PPC kampány is elindítható. Amennyiben fizetett kereső hirdetéseket alkalmazunk, sokkal hatékonyabba k lehetünk, hiszen pontos célzást, alacsonyabb költségvetést és precíz eredményanalízist érhetünk el. Így a vállalkozások számára gyorsabban és kevesebb idő alatt, sokkal hatásosabb lehet az ügyfélkör bővítése. A SEM azért bizonyul jó választásnak, mivel a kattintás alapú hirdetések esetén, csakis akkor kell fizetnünk, ha a weboldalunkra érkező látogató a hirdetésen keresztül talált meg bennünket. Továbbá ennél a választásnál nem érhetnek bennünket váratlan költségek. A SEM kampányt követően, ahogy elindítottuk rögtön látható eredményekkel számolhatunk. Ráadásul ebben a kampányban már szinte csak valós érdekekkel érkező látogatókkal kell számolnunk. A hirdetések, social és a keresőhirdetési rendszereken keresztül jelenek meg, mint pl. Facebook, Google, YouTube stb.

A SECON segítségével minden jelentősebb keresőhirdetési rendszerben hirdethet, akár még nemzetközi szinten is. Ráadásul ez által komplex kampány menedzsmentet biztosítunk, egészen a tervezéstől a kivitelezésig. Az elkészülés után, folyamatos finomhangolásban vesznek részt, hogy még tökéletesebben tudjon működni. Egy ilyen fizettet kampány által közel egy hónap alatt elérhetjük a maximális megjelenítést és a kattintási arányt. Amennyiben felkelttettük az érdeklődést kattintson a honlapunkra, melyet a www.secon.hu –ra kattintva talál. A weboldalunkon árajánlatot is kérhet!