Quivogne talajlazító rendelhető online!

Amennyiben ön is éppen minőségi talajlazítót keres nem kell messzire mennie, hiszen a Quivogne márkánál a legjobbakat találhatja majd meg, méghozzá kedvező áron.

Quivogne mezőgazdasági gépek széles kínálata vár minden kedves érdeklődőt a pap-agro.eu weboldalon, ezért keressen fel minket, és biztosan megtalálhatja nálunk azt a munkagépet, amelyikre leginkább vágyik. A Quivogne talajlazítók a mélyebb talajréteget is képesek intenzíven lazítani, a felszínen aprítanak és átforgatásra is képesek. A gépek csak alacsony vonóerőt igényelnek és eltömődés mentes munkavégzést biztosítanak nagy átömlési keresztmetszet mellett, ami nagyon fontos a talajlazítók szempontjából. Ha nagyobb hantokra kerül a sor, akkor a mellső kések tovább aprítják ezeket. A Quivogne talajlazító teljes felületátmunkálást is garantál a szárnyas késeknek köszönhetően. Egyenes, előre ívelő késekkel rendelkezik amik mellső lazítóval vannak  ellátva, valamint oldalsó szárnyas késekkel amelyek mind elfordíthatóak. Ezeken kívül a Quivogne talajlazító nyírócsavaros túlterhelés elleni védelem is rendelkezik.

Ha meg szeretné tekinteni a Quivogne talajlazítók  illusztrációit, akkor erre is van lehetősége, csak keresse fel bátran weboldalunkat, a pap-agro.eu weboldalt és itt megtalálhatja majd a teljes készletet is az árakkal és a munkagépek leírásával együtt. Weboldalunkon akár használt gépeket is rendelhet, ha nem szeretne újat vásárolni. Amennyiben  esetleg kérdéseket szeretne feltenni nekünk a talajlazítóról, az árakról, a kiszállításról vagy a garanciáról , akkor erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a 06 53 552 283 telefonszámon vagy küldjön e-mailt az info@pap-agro.eu e-mail címen és csapatunk minden kedves érdeklődőnek azonnal válaszol majd.