Oroszlán napi horoszkóp a világhálón

Az Oroszlán csillagképnek van egy bolygója, az Oroszlán, két holdja, az Oroszlán és León, valamint egy kicsi napja, amely elég közel van a bolygóhoz.

Oroszlán napi horoszkóp vár mindenkit a napi-horoszkop.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk, ha ön is többet tudna meg az oroszlán napi horoszkópjáról méghozzá ingyenesen. Az Oroszlán horoszkóp képviseli a szenvedélyt. Természetes vezetők, akik üldözik félelmeiket ahelyett, hogy elrejtőznének előlük. Az oroszlánoknak számos oka van arra, hogy szenvedélyesen küzdjenek. Az oroszlánok széles arcúak és teljes fogsorukkal mosolyognak. Az ilyen állandó napsugárzásnak köszönhetően arcszínük a barnulás minden árnyalatában megjelenhet, és általában tetoválás, piercing és heg borítja őket. A férfiak gyakran színes csíkokkal festik arcszőrzetüket, és a nők ritkán tartják szimmetrikusan a szemöldöküket – alakjuk és árnyékuk gyakran eltér. Szenvedélyesen és agresszíven beszélnek, nevetésükkel ugyanolyan nagylelkűek, mint dühükkel. Hangsúlyuk amerikai hangzású.

Az Oroszlán az állatöv ötödik asztrológiai jele. Az Oroszlán csillagképnek felel meg, a Rák után és a Szűz előtt jön. A hagyományos nyugati állatöv társítja az Oroszlánt a július 23. és augusztus 22. közötti időszakkal, és a jel az égi hosszúság 120–150. fokát öleli fel. Az Oroszlán a tűzhöz kapcsolódik, és modalitása rögzített. A trópusi állatöv alatt a Nap átlagosan minden évben július 23. és augusztus 22. között halad át ezen a területen, a sziderális állatöv alatt pedig a Nap körülbelül augusztus 16. és szeptember 15. között halad át rajta. Az Oroszlán csillagkép a mitológiai Nemeanhoz kapcsolódik. Ellenkező jele a Vízöntő. Amennyiben megtekintené a mai oroszlán horoszkópot, keresse fel bátran a napi-horoszkop.hu weboldalt.