OKJ-s képzések online

Az OKJ-s képzések nagyon elterjedtek. Ezek államilag elismert szakképesítések, melyek 1-2év alatt elvégezhetőek. A melyiksuli.hu oldal lehetőséget ad, hogy egy helyen ismerkedjen meg akár 2ezer oktatási intézmény képzési ajánlatával.

A személy és vagyonőr képzésről itt olvashat bővebben, hogy a tanfolyamokra, OKJ képzésekre, milyen jelentkezési feltételekre van szükség, hisz csakis olyanra jelentkezhet, melyekre megfelel (iskolai végzettség, előképzettség, stb.). A böngészés weboldalunkon rendkívül kényelmes, mivel az aktuális képzések közt az érdeklődők, csakis a számukra fontos szempontokat szem előtt tartva rendezhetik, és még az ajánlatokat, azonos szempontok alapján, részletesen összehasonlíthatják egymással. Ezenkívül minden oktatási intézmény bemutatkozóját megismerhetik, és a kiválasztott tanfolyamra rajtunk keresztül ugyanolyan kedvező feltételek mellett jelentkezhetnek, mintha ezt közvetlenül az intézményeknél tennék. Az OKJ tanfolyamokkal, egy idegen nyelvű, Europass bizonyítványt is magukénak tudhatnak, és ezzel lehetőségük nyílik arra, hogy szakképesítésükkel külföldön is tudjanak munkát vállalni.

Weboldalunkat azért hoztuk létre, hogy az érdeklődőknek egy olyan online oktatásszervező és közvetítő rendszert nyújtsunk, ami az iskolarendszer kívüli képzéseket foglalja össze. Mi közvetlenül nem nyújtunk képzéseket, viszont lehetővé tesszük, hogy független szereplőként, minden hazai oktatási intézmény kínálatát elérhetővé tegyük és összehasonlíthatóvá a tanulók számára. Mivel a közvetítő jutalékunkról az oktatási intézmények gondoskodnak, így Önnek, mint hallgató, semmilyen plusz költséget nem jelent, ha honlapunkon keresztül jelentkezik egy tanfolyamra. Keresse fel weblapunkat és böngésszen egészségügyi, elektronikai, élelmiszeripari, építészeti, faipari, gépészeti, környezetvédelmi, közgazdasági és számos más tanfolyam közt, jelentkezzen arra, mely Önnek a leginkább megfelel.