Nem szállítható küldemények

Tisztában van azzal, hogy milyen küldemények szállíthatók, milyenek nem? Vannak ugyanis olyan jellegű küldemények, amelyek szállításával az egyes futárcégek nem foglalkoznak. Jó, ha ezzel tisztában vagyunk, mielőtt megbízunk egy céget a csomagunk címzetthez való eljuttatásával.

Vannak úgynevezett nem szállítható küldemények, amelyek szállításával a legtöbb futárszolgálat nem foglalkozik. Ilyenek például az élő vagy elhullott állatok, emberi maradványok, készpénz, kábítószer, dohánytermék, stb. Ahhoz azonban, hogy biztos lehessen abban, hogy az Ön által szállíttatni kívánt dolog kézbesíthető-e, minden esetben érdemes felvenni a kiválasztott futárszolgálattal a kapcsolatot. A futárszolgálatnak ugyanis jogában áll megtagadni a csomag szállítását, ha annak a tartalma vagy akár maga a csomagolása nem felel meg az előírásoknak. A Mixpakk Futárszolgálat azonban igyekszik a lehető legtöbb kérést teljesíteni, azonban természetesen a mi futárszolgálatunk esetében is érdemes előbb érdeklődni a különleges küldeményekkel vagy a csomagolás előírásaival kapcsolatban.

Bárhogyan van, az biztos, hogy a legjobb futárszolgálat, amelyet választhatunk magunknak, az a Mixpakk Futárszolgálat. A mi weboldalunkon arra nézve is találhat információkat, hogy milyen jellegű küldeményeket nem áll módunkban szállítani. Amennyiben tehát csomagot küldene, de nem biztos abban, hogy a küldemény valóban szállítható-e, akkor mindenképpen látogasson el a Mixpakk Futárszolgálat weboldalára, amelyet megtalálhat a mixpakk.hu linkcímen. Itt számos információt elolvashat a nem szállítható küldeményekről, azonban természetesen elérhetőek vagyunk az info@mixpakk.hu e-mail címen és a +36 70 336 6029-es vagy +36 30 407 6655-öt telefonszámok egyikén is.