Minőségi csomagolástechnika az ugrinpack.eu weboldalon!

Csomagolástechnikával foglalkozó cégünk megrendelőinek kedvező áron biztosít csomagoló fóliákat, papír dobozokat, papír zacskókat, simítózáras tasakokat, bop tasakokat, vákuum zacskókat, zárható zacskókat illetve celofán tasakokat és légpárnás fóliákat is. Az Ugrinpack Magyarország legszínesebb és legszélesebb kínálattal rendelkező csomagolástechnikai gyártója, ezért bízza magát bátran az ugrinpackre!

Minőségi csomagolástechnika csakis az ugrinpack.eu weboldalon! Cégünk a nyomdaipari tevékenységet már majdnem 100 éve, 1923-ban kezdte. Azzal, amivel ma is foglalkozunk, vagyis csomagolóanyagok nyomtatásával 1980 óta foglalkozunk és az óta is rendkívül sikeres a csomagolástechnika piacán. A hosszú évek során az általunk előállított termékek és szolgáltatásaink is bővültek, manapság már a hajlékonyfalú csomagolóanyag mellett merevfalú csomagolóanyagokat is gyakran gyártunk. Termékeinket elsősorban az élelmiszeriparban kézi és automatikus kiszerelésre használják, és a gyártásuknál figyelembe vesszük a kívánt megjelenést és a fogyasztók szempontjait is.

A reklámiparhoz szükséges promóciós anyagokat, vagyis banner-szalagokat is forgalmazunk, amelyek rendkívül népszerűek. Cégünk megalapításával Magyarországon is lehetőség van kisvállalkozások termékeinek becsomagolására is. További információkért és a szolgáltatásaink bővebb leírásainak elolvasásáért látogassa fel az ugrinpack.eu weboldalt. Amennyiben kérdések merülnének fel, keresse fel bátran ügyfélszolgálatunkat az ugrinpack@ugrinpack.eu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 386 08 01 telefonszámot, és barátságos csapatunk örömmel áll minden kedves megrendelőnk rendelkezésére! Válassza az ugrinpacket a magas színvonalú csomagolásért!

Vélemény, hozzászólás?