Miért lenyűgöző a hotel padlószőnyeg és a szállodai padlószőnyeg?

A hotelek és szállodák esetében nagy jelentőséggel bír a padlószőnyeg, mint melegburkolat. A hotelek, szállodák vendégei mire figyelnek fel először, amikor belépnek a szobájukba? A tisztaságra, az ágyra és az ágyneműhuzatra, illetve a padlószőnyegre. Ha ezek az alapvető dolgok minőségiek és igényesek, továbbá, ha a higiéniájuk is rendben van, elégedett vendégekként fognak távozni.

Hotelbe és szállodába két okból megyünk. 1: üzleti úton vagyunk, 2: nyaralás, pihenés alkalmával szálunk meg vendégként. Mindkét esetben fontos, hogy az ott eltöltött időben komfortosan érezzük magunkat. Mitől kényelmes egy szálloda?Hiába a pezsgő és a fényűzés, ha a talpaink alatt nem megfelelő minőségű szállodai padlószőnyeg van. Egy minőségi, prémium szállodai padlószőnyeg puha, meleg, kellemes színű, tetszetős, a vendégeknek otthonos érzetet nyújt.

A szállodai padlószőnyeg lenyűgöző és praktikus is egyszerre. Gyönyörű látványa, hívogató puhasága mellett fokozza a szálloda kényelmét is. Hangszigetelő, lépészaj csökkentő, ami valljuk be fontos, ha pihenni érkezünk.

Mivel a padlószőnyeg melegburkolat a szállodai helyiség legdominánsabb eleme, fontos a színe is. A szállodai padlószőnyeg színe akkor kellemes, ha harmonizál a szoba bútoraival, falaival, textiljeivel. A sötét színű szállodai padlószőnyeg kerülendő, mivel ezen árnyalatokon könnyen láthatóvá válnak a szennyeződések és a por is. Egy világos színű padlószőnyeg sokkal megnyugtatóbb és a teret is nagyobbnak láttatja.

Padlószőnyeg
Padlószőnyeg

Milyen anyagú a minőségi szállodai padlószőnyeg?

A legnépszerűbb padlószőnyeg anyagok a polipropilén és a poliamid. A poliamid padlószőnyeg valamelyest jobb minőségű, mint a poliészter. A poliamid szállodai szőnyegpadló könnyen tisztítható, nagyon erős, jó kopásállóságú szintetikus melegburkolat. A legerősebb szőnyegek poliamidból készülnek otthoni és ipari felhasználás során is.

A szállodai padlószőnyegek lenyűgöznek bennünket. A faltól falig vastag, puha, meleg szőnyeg azonnal arra késztet, hogy cipőinket lerúgjuk és végig sétáljunk, lefeküdjünk rá. Egy olyan szállodai szobában, ahol padlószőnyeg van, a hőérzetünk is másabb, ezért közérzetünkre fokozottan jó hatással van. Képzeljünk el egy laminált padlóval burkolt szállodai szobát és egy olyat, ahol pihe-puha padlószőnyeg van. Melyik kelt jobb érzést? Természetesen a padlószőnyeggel burkolt.

A szállodai padlószőnyegek hatalmas színvilágban és mintázatban kapható. Lerakása egyszerű, gyors. Mindenképpen megéri ezt a lenyűgöző melegburkolatot választani, ha felújításra kerül sor.