Megnyugtató világítás, gyerek éjjeli lámpa segítségével

A gyerekszobákba kerülő éjszakai fény több ízben is hasznos tárgy, ráadásul előnyeit nem csak a gyermekek, de a szülők is élvezik. Ezért érdemes időt szentelni a legjobb kiválasztására.

Az Első Napom forgalmazásában lévő gyerek éjjeli lámpa kínálat mindegyik modellje garantáltan kényelmes, praktikus és mindemellett rendkívül dekoratív berendezésévé válhat a gyerekszobának. A gyerek éjjeli lámpa többek között azért hasznos, mert az altatási rituálék során meghittebb hangulat teremthető általa, ellenben az erős szobalámpa fényével. Talán így az elalvási folyamat is könnyebb, gyorsabb. Továbbá a szülőnek sem kell a sötét, játékokkal teli szobán keresztül tapogatóznia, hisz az éjjeli lámpa elegendő fényt bocsát ki ahhoz, hogy csendes lehessen a gyerekszoba elhagyása. A gyerek éjjeli lámpa jó szolgálatot tehet azon gyerekek számára is, akik félnek a sötétben. Ez a tompa fény éppen elegendő ahhoz, hogy megnyugodjanak, ha éjjel felébrednek.

Nem utolsó szempont, hogy a gyerek éjjeli lámpa a babák éjszakai ébredésénél is nagy segítséget nyújthatnak. Gyakran okoz fejtörést, hogy mit kapcsoljon az anyuka, hogy ne verje ki az álmot a kisded szeméből, de azért lásson is valamit miközben etet vagy pelenkáz. Az elsonapom.hu gyerek éjjeli lámpái a fent felsorolt nehézségekre mind gyógyírként szolgálnak. A méreteik nagyjából azonosak, amiben eltérnek, az inkább az alakzat, illetve a minta vagy felirat. A gyermek nevével igazán egyedi éke lehet a gyerekszobának. Az Első Napom kézműves gyerek éjjeli lámpák 7 színben világítanak, a fény, illetve a minta egy plexi lapon jelenik meg. Maga a LED a fából készült talpban található. Működtetése USB kábel segítségével lehetséges, mely a lámpa tartozéka. Ne tétlenkedjen, aki még nem rendezte be a gyerekszobát, vagy szeretné egyedivé tenni! Adja le rendelését a weboldalon keresztül vagy akár telefonon, s 2-3 munkanap múlva könnyebbek lesznek az éjszakák!