Megbízható autómentés a nap bármely percében

Bárkivel előfordulhat, hogy gond adódik járművével utazás közben. Az autó meghibásodhat, elakadhat vagy akár baleset miatt szükséges az autómentés. Ismerje meg cégünk kiváló és megbízható szolgáltatásait.

Autómentés Budapesten és országosan is. Cégünk szolgáltatásait legegyszerűbben weboldalunkon keresztül ismerheti meg. Kattintson a www.kocsiguru.hu weboldalra. Minket akár külföldről is felhívhat, ilyenkor kollégáink értesítésével nyújtunk Önnek segítséget. Munkatársaink igyekeznek a gyors kiszállásra, hogy minél hamarabb megérkezhessünk Önhöz. Szakképzett és megbízható emberekkel dolgozunk. Így Ön teljes mértékben ránk bízhatja járművét. Az autómentés során segítünk Önnek az ügyintézésben is, hogy erre se legyen gondja. Sofőrjeink több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek és mindig maximumot nyújtanak. Autómentés alkalmával kiszálló csapatunk rendkívül gyors és pontos. Emellett kedvesen és megértően fordulunk mindenkihez. Minőségi és színvonalas autómentő járművekkel dolgozunk, hogy Önt és autóját is biztonságosan szállíthassuk haza.

Az autómentés az év minden napján, bármikor elérhető szolgáltatás. NON-STOP működő szolgáltatásunkban teljes mértékben megbízhat. Munkatársaink és sofőrjeink szakképzett személyek és precízek. Amennyiben Önnek is autómentésre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot. Bátran tárcsázza a +36 70 606 5535 telefonszámot. Ez a telefonszám bármikor hívható. A további szolgáltatásainkkal kapcsolatos információkat weboldalunkon keresztül is elolvashatja. Autóbérlésért vagy egyéb ügyintézésért keresse fel munkatársainkat. Központi irodánkat elérheti a +36 70 606 4250 számon vagy e-mailben az info@kocsiguru.hu címen keresztül.