Mágnesszelepek kedvezményes áron

A mágnesszelep meghatározása szerint egy elektromechanikus szelep, amelyet általában folyadék vagy gáz áramlásának szabályozására használnak. Különböző típusú mágnesszelepek léteznek, amelyeket megrendelhet weboldalunkon. A legszélesebb körben használt szelepek a rendszer vezeték nyomását használják fel a szelepház fő nyílásának kinyitására és bezárására.

Mágnesszelepek beszerezhetőek olcsón a saca-kert.hu weboldalon, ezért látogasson el hozzánk és itt mindent megtalál ami a mágnesszelepekkel és a rendeléssel kapcsolatos. A közvetlen működtetésű mágnesszelepek közvetlenül nyitják vagy zárják a fő szelepnyílást, amely az egyetlen áramlási út a szelepben. Ezeket olyan rendszerekben használják, amelyek alacsony áramlási kapacitást igényelnek, vagy olyan alkalmazásokban, ahol a szelepnyíláson alacsony a nyomáskülönbség. A mágnesszelep működése a folyadékok vagy gázok áramlásának szabályozása pozitív, teljesen zárt vagy teljesen nyitott módban. Gyakran használják kézi szelepek cseréjére vagy távvezérlésre. A mágnesszelep funkció magában foglalja a szelepházban lévő nyílás nyitását vagy bezárását, amely lehetővé teszi vagy megakadályozza a szelepen történő áramlást. A dugattyú kinyitja vagy bezárja a nyílást azáltal, hogy a tekercs áramellátásával egy hüvelycsőben belül felemeli vagy leereszti azt.

A mágnesszelepek tekercsből, dugattyúból és hüvelyből állnak. Normálisan zárt szelepekben a dugattyú visszatérő rugója tartja a dugattyút a nyíláson és megakadályozza az áramlást. Miután a mágnestekercs be van kapcsolva, a keletkező mágneses mező felemeli a dugattyút, lehetővé téve az áramlást. Amikor a mágnestekercset egy normálisan nyitott szelepben táplálják, a dugattyú lezárja a nyílást, ami viszont megakadályozza az áramlást. Amennyiben még ennél is többet tudna meg keresse fel a saca-kert.hu weboldalt.