Leterniterose.com – Rózsák nem mindennapi köntösben

A rózsákat csokorban szoktuk meg, azonban mióta olyan filmekben láthattuk, mint például a Szépség és a szörnyeteg című, ahol üvegbúra alatt igazán misztikus, nem mindennapi látványt nyújt a rózsa. Akár Ön is ajándékozhat ilyen különleges rózsát ajándékba!

Leterniterose.com – A rózsákat gyakorta hívják a virágok királynőjének, ami nem csoda, hisz számtalan érzelmet ki lehet fejezni általuk. Leggyakrabban a mély érzelmek, például a szerelem kifejezésére használják. A vörös rózsa ugyanis egyértelműen a szenvedély és a szerelem jele. Egy tekintélyes rózsacsokor azonban több, mint tízezer forint, arról már nem is beszélve, hogy ezek a virágok hamar elhervadnak és a csokor a kukába kerül. Így érthető, hogy sok férfi ódzkodik attól, hogy virággal lepje meg kedvesét. Virágot adni azonban illik. Persze sokan gondolnak a cserepes virágokra is, viszont érdemes tisztában lenni vele, hogy a cserepes virágokkal foglalkozni kell, például öntözni kell őket, ennek pedig nem mindenki örül. Éppen ezért nem feltétlenül jó ötlet ezt választani, csak, ha biztosan tudja, hogy az illető szereti a cserepes virágokat!

Az örök rózsa kiváló ajándék, ami hosszútávra szól, mivel a virág egy tartósítási eljárásnak köszönhetően akár három-öt éven keresztül is elél. Az örök rózsa egyáltalán nem igényel különleges bánásmódot, még csak öntözni sem kell. Egy igazán különleges ajándék, amit még egyedibbé lehet tenni, ha gravíroztat a búrába. Ugyanakkor nem csak üveg búra alatti rózsát lehet ajándékba adni, hanem akár plexi kocka dobozban, de akár üveg szívben is átnyújthatja az illatos rózsákat! Ha nem mindennapi virággal szeretné meglepni kedvesét, akkor az örök rózsa a megoldás. Bővebb információkat a leterniterose.com weboldalon talál!