Kasszandra studió kedves csapattal

Ha gyermek modellnek küldi a gyermekét, akkor egy iparágba helyezi, ahol nap mint nap szakemberekkel dolgoznak. Előfordulhat, hogy a gyermeke még nem volt sokszor nyilvánosság előtt, így meg kell tanulnia egy kicsit elengedni. A legtöbb gyermek másképp viselkedik, ha távol van a szülők / gondviselők körétől, ezért hagyja, hogy a szakemberek foglalkozzanak, ha modell munkája van éppen.

A Kasszandra studió vár minden gyermeket aki szívesen modellkedne, ezért ha ön is úgy érzi, hogy kislánya vagy kisfia a kifutóra született, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk majd az elindulásban. Azok a szülők, akik túlságosan lelkesek, például a gyermekük számára irányítást adnak egy fotózáson, határozottan nem a jó irányba haladnak. A gyereknek, ahhoz, hogy modell lehessen ösztönösen tudnia kell, hogy mikor és mire van szüksége ebben pedig modell csapatunk is segít neki. Vannak olyan iránymutatások, amelyek biztosítják, hogy a gyermek legjobb érdekei teljesüljenek, és amint azt ön is tudja, a boldog modell a legjobb eredmény amit el lehet érni így megbízhat azokban, akikkel gyermeke dolgozik, és engedje el, amennyire csak kell.

Reálisnak kell lennie, hiszen lehet, hogy egy másik gyermek lesz kiválasztva az öné helyett egyszerűen a cipőmérete vagy a hajhossza miatt. Nagyon fontos, hogy ezt elmagyarázza gyermekének még mielőtt belevágnának a folyamatba. Csapatunk azt tanácsolja a szülőknek, hogy mondják el a gyerekeiknek, hogy élvezzék a tapasztalatot és legyenek pozitív, ha nem nem sikerül. Átlagosan a gyermekmodell karrier születése után tizenhat évig tarthat, de sok gyermek felfedez más lehetőségeket és hobbikat az általuk folytatott úton. A gyermeke képe azonban valószínűleg örökké a köztudatban marad, ezzel pedig még az elején meg kell birkózni. Amennyiben ön is úgy gondolja hogy gyermekének a modell karrier lenne a megfelelő mindenképp hozzánk forduljon a Kasszandra studiónál.