Ipari PVC padló vásárlása a domexszonyeg.hu oldalon

A PVC padló számos területen felhasználható, így bőven van lehetőség válogatni. Lakossági területen is gyakran alkalmazzák, de ipari területen sem ritka. Viszont utóbbi esetben speciális ipari PVC padlóra van szükség, mely különbözik az otthoni célra szánt, egyszerű típusoktól.

PVC padló nagyon sok olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy ipari környezetben is kiválóan megállja a helyét. A legfontosabb, hogy a PVC magas szinten kopásálló legyen, hiszen ez ipari környezetben még inkább fontos. Az ipari alkalmazás sok esetben szélsőséges igénybevételt eredményez, például mechanikai és fizikai behatásokkal. ez komoly próba elé állítja a burkolóanyagot, mely, ha nem az ipari környezet szélsőséges hatásaira lett kifejlesztve, akkor rövid élettartammal kell számolni. Akkor beszélhetünk ipari kopásállóságról, ha a PVC padló el van látva legalább 0,7 mm vastagságú koptató réteggel. Ha a PVC padló 0,4 és 0,7 mm közötti kopásállósággal rendelkezik, akkor fél ipari padlóról van szó. Természetesen nem csak a kopással szembeni ellenállóság nagyon fontos, hanem az is, hogy a padlót egyszerűen lehessen tisztítani. Az ipari munkák általában komoly szennyeződéssel és kosszal járnak, így a padló is hamar beszennyeződik.

Az ipari PVC padló további előnye, hogy a hang- és a hőszigetelés terén is kimagasló. Természetesen minél vastagabb a padló, annál inkább rendelkezik az említett tulajdonságokkal. A hőmérséklet stabilizálása, valamint a zajszennyezés csökkentése nagyon fontos a munkakörülmények javítása érdekében. A domexszonyeg.hu webáruház kínálatában kapható ipari PVC padlók egytől-egyig megfelelnek a fentebb említett kritériumoknak, ezért érdemes ellátogatni az online platformra és megtekinteni a kínálatot!