Innovatív, hatóanyagokkal teli Vegnum kapszula

A mai, rohanó életünkben nem könnyű az immunerősítésről gondoskodni. Ráadásul a magyarok szinte alig fogyasztanak friss zöldségeket és gyümölcsöket. Pedig a téli időszakban még fontosabb gondoskodni az immun rendszer erősítéséről.

Vegnum Multi-D egy olyan komplex multivitamin, mely hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez. Tény, hogy ez sok más multivitamin készítményre is igaz, azonban nem olyan mértékben, mint a Vegnum Multi-D vitamin esetében. Ha valóban megfelelő multivitamin készítményt szeretne vásárolni, mely ár-érték arányban megállja a helyét, akkor a Vegnum Multi-D kapszulát érdemes választani! A Vegnum Multi-D kapszula tizennyolc alapvető vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, például C-vitamint, B6- és B12-vitamint, valamint cinket és szelént. ásványi anyagon túl, 29 zöldség és gyümölcs, valamint egyéb növény antioxidánsokban gazdag kivonata található meg. A Vegnum Multi-D vitamin ezenkívül a hazai ajánlásoknak megfelelően 2000 nemzetközi egység jól felszívódó, növényi eredetű D-vitamint is tartalmaz, melyre elsősorban a téli, napfényben hiányos hónapokban van nagy szükség. A hazai lakosság többsége a tél végére D-vitamin hiányban szenved, így mindenkinek érdemes volna Vegnum Multi-D vitamint szedni!

A szervezet optimális működéséhez elkerülhetetlen a megfelelő vitamin és ásványi anyag bevitel. Természetesen ezt csupán étkezésből nagyon nehéz megoldani, így érdemes multivitamint vásárolni. A Vegnum Multi-D vitamint akár várandósság esetén is lehet szedni, arra azonban ügyelni kell, hogy a kismama a Vegnum Multi-D vitaminnal egy időben ne fogyasszon más készítményt, például terhesvitamint! Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a vegnum.hu webáruházba, ahonnan rendelni is tud!