Infra szauna építés és gyártás- Magyarország egész területén

Az infraszauna manapság az egyik legkorszerűbb szauna, melyet a Gulyás-Fa Kft. gyárt és beépít. Nemcsoda, hiszen energiatakarékossága mellett számos egészségügyi előnnyel is rendelkezik.

Az általunk gyártott infraszaunák nemcsak egyediek, esztétikusak, de a szaunához megfelelő infralámpák beépítésével a lehető leghamarabb , akár 10-15 perc alatt is eléri a kívánt hőmérsékletet. Az infra lámpák sugarai behatolnak a bőr mélyen pórusaiba és ott fejtik ki hatásukat. Akár pusztán 35-60C fok is megfelel a teljes hatás eléréséhez, nem terheli meg a szervezetet mint a 100 fokra felmelegített finn szaunák.  A Gulyás-Fa Kft. által gyártott infraszaunák lehetnek két személyesek vagy akár többszemélyesek, egyszerűtől akár a luxusigkivitelig.

A méret és a berendezés nem akadály. Specialitásunk az infralámpák elé épített csodás sófal, mely nemcsak dekorációként funkcionál, de a só párolgásával tüdőnkre, szervezetünkre is jótékony hatással van. Infra szauna építés és Szauna bemutató termeink az ország egyre több pontján lesz megtekinthető, jelenleg Üllőn, Maglódon, Debrecenben és Hódmezővásárhelyen tekintheti meg csodás szauna kínálatunkat. Infra szauna elemek és infra szaunák gyártása. Amennyiben ön infra szaunákat tervez -és épít, cégének akár egyedi szauna elemeket, anyagokat, szaunákhoz szükséges üvegajtókat, ezercsillag fénydekorációt, infra lámpákat, sótéglákat kedvező áron adunk. A távolság nem számít! Fejlett logisztikai rendszerünkkel, számos partner fatelepünkkel segítünk abban hogy önhöz a lehető leghamarabb kiszállításra kerülhessenek az infra szauna elemek . Ne habozzon! Keressen minket a www.gulyasfa.hu weboldal elérhetőségeinek egyikén és kérjen telefonon vagy emailben árajánlatot. Ügyfélszolgálatunk még aznak felveszi Önnel a kapcsolatot és teljes körű tájékoztatást nyújt.