Homlokzati állvány forgalmazása jó áron!

A homlokzati állványok legfontosabb felhasználási területe az új építésű állványzat vagy a felújítási állvány. Hitelesített homlokzati állványzat cső alakú alkatrészekből (szabványok, főkönyvek és átlók), rendkívül gyors összekapcsolási és összeszerelési technológiával kapható nálunk.

Homlokzati állvány vár mindenki az allvanycenter.hu weboldalon, tehát keresse fel bátran weboldalunkat és megtalálhatja a teljes állvány kínálatot a kiszállítás részleteivel együtt. Ez a sokoldalú gyűrűs állványrendszer lehetővé teszi az összetett geometriák hatékony lefedését, még akkor is, ha megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak. Tagadhatatlanul ideális moduláris állványmegoldás minden olyan alkalmazáshoz, ahol a hagyományos állványzatok többé nem nyereségesek. A horganyzott acélból készült hatékony kialakítás gyors, egyszerű és intuitív összeszerelést biztosít nagy teherbírással, így az állványzat rendkívül merev és stabil. Szabványok által kialakított, 50 cm -es gyűrűs rozettákkal rendelkezik, amelyekhez a többi alkatrész csatlakoztatva van. Nyereséges rendszer, amely számos építési területen használható, beleértve a lakó- és nem lakóépületeket, valamint az ipari, energetikai, tengeri, valamint a szabadidős és szórakoztató ágazatok szerkezeteit.

Európai szabványok szerint tanúsított. Sokoldalú és rugalmas. Végtelen számú szerkezet lehetséges a használatával. A méretek és kiegészítők széles választéka áll rendelkezésre a maximális sokoldalúság érdekében. Gyors és egyszerű összeszerelés, kevés alkatrész, így nem lesz bonyolult a használata. Kompatibilis a vázas állványokkal, amelyekkel sok összetevőt megoszt. Korrózió elleni védelem tűzihorganyzással: kiváló felületkezelés és fokozott tartósságot kínál. Összeszerelő védőkorlátja is van a kollektív védelem érdekében. További részletekért és rendelésért nézzen be az allvanycenter.hu weboldalra.