Hasi ultrahang szakrendelés pénztárcakímélő áron!

A has ultrahangos képalkotása hanghullámokat használ, hogy képeket készítsen a felső hasban lévő struktúrákról. A fájdalom vagy puffadás (megnagyobbodás) diagnosztizálására, valamint a vesék, a máj, az epehólyag, az epeutak, a hasnyálmirigy, a lép és a hasi aorta értékelésére használják. Az ultrahang biztonságos, nem invazív és nem használ ionizáló sugárzást.

Hasi ultrahang szakrendelés elérhető a foglaljorvost.hu weboldalon, ezért keressen fel minket még ma és kérjen időpontot ultrahangra, ha bármilyen problémája van. Ez az eljárás nem igényel különösebb előkészületet. Kezelőorvosa tájékoztatni fogja Önt a felkészülésről, beleértve azt is, hogy tartózkodnia kell-e az előzetes evéstől vagy ivástól. Hagyja otthon az ékszereket, és viseljen laza, kényelmes ruházatot. Előfordulhat, hogy felkérik, hogy viseljen köntöst. Az ultrahangos képalkotás egy nem invazív orvosi vizsgálat, amely segít az orvosoknak diagnosztizálni és kezelni az egészségügyi állapotokat. Biztonságos és fájdalommentes. Hanghullámok segítségével képeket készítenek ilyenkor a test belsejéről. Az ultrahangos képalkotást szonográfiának is nevezik. Egy kis szondát használnak, amelyet transzducernek neveznek, és közvetlenül a bőrre helyezik a gélt.

A nagyfrekvenciás hanghullámok a szondától a gélen keresztül jutnak a testbe. A szonda összegyűjti a visszaverődő hangokat. A számítógép ezeket a hanghullámokat használja fel kép létrehozásához. Az ultrahangos vizsgálatok nem használnak sugárzást (röntgen). Mivel az ultrahang valós időben rögzíti a képeket, megmutathatja a test belső szerveinek szerkezetét és mozgását. A képeken az ereken keresztül áramló vér is látható. A hasi ultrahang képet ad a felső hasban lévő szervekről és egyéb struktúrákról. Ultrahangért keresse fel tehát a foglaljorvost.hu weboldalt.