Ha adalékra van szüksége, válassza a Metabond termékeket!

A gépjárműnek az ideális működés érdekében nem csak alkatrészekre, hanem adalék anyagokra is szükség van. Szerencsére ma már bőven találni jó minőségű adalékokat, azonban a vásárlók dolgát gyakran ez nehezíti meg, hogy a számos lehetőség közül melyik lehet az ideális választás. Egy biztos, a Metabond adalékkal biztosan nem nyúl mellé!

Metabond adalékok kiváló választásnak bizonyulnak, mivel a minőségre semmiképp nem lehet panasz. A Metabond adalékok különlegessége, hogy nem csak súrlódáscsökkenést produkálnak, hanem hatásfok növekedést is. Ennek nagy előnye, hogy az energiafelhasználás jelentősen mérséklődik. A Metabond termékek ipari alkalmazása esetén a rezgések és a zajártalom is jelentős mértékben redukálódnak. Ahogy ma már egyre több vállalat, úgy a Metabond is figyelmet szentel az egyre inkább aktuálissá váló környezeti törekvésekre. Éppen ezért a Metabond adalékokkal a környezetszennyezés is csökkenthető. Ennek oka, hogy használatukkal a hátramaradó kőolaj mennyisége a felére esik vissza, mivel a kenőképességük jelentősen később esik vissza az optimális feltételek miatt. Tehát a Metabond adalékok tökéletesek a gépjárműbe!

A Metabond adalékok segítségével a belsőégésű motorok felülete sokkal simább marad, az illesztés is tökéletesebb lesz, aminek köszönhetően sokkal kevesebb olaj fog az égéstérbe szivárogni. Ráadásul a kipufogógázban a mérgezőanyag mennyiség is csökkenni fog. A Metabond adalékok nagy előnye, hogy használatuk igazán előnyös. Egész egyszerűen a kenőolajba kell őket keverni. A legjobb, ha az olajcserével egyidőben ejti ezt meg. Ha szeretné megvásárolni a Metabond olajokat, vagy csak többet szeretne megtudni a márkáról és annak termékeiről, akkor látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba és tájékozódjon!