Esküvői ruhaszalon – Eljegyzéstől a ruhapróbáig

A menyasszonyi ruhaválasztás nem is olyan egyszerű, mint azt valaki gondolná, hiszen mindaddig, amíg be nem térünk egy szalonba, biztosan tudjuk, hogy milyen ruhában kápráztathatjuk el leendő férjünket és a násznépet, ám amikor belépünk a szebbnél szebb ruhákkal teli üzletbe, akkor jövünk rá igazán, hogy néhány perc múlva teljesen döntésképtelenek leszünk.

A Gloria esküvői ruhaszalon épp ezt az élményt nyújtja az ideérkező menyasszonyoknak, hiszen tágas terű üzletünkben több tucat márkás, kifinomult, legújabb divatú, vagy klasszikus modellű ruhák közül választhatnak ízlésük és tetszésük szerint. Első lépés az időpont egyeztetés, melyet a látogatástól számított egy-két héttel hamarabb kell megtenni, ugyanis hosszú sorban álló menyasszonyok várják a „bebocsátást” a ruhák birodalmába.  A megbeszélt időpont napján, szakértői segítséggel tükör előtti ruhapróbára kerül sor. A menyasszonyok gyakran érkeznek konkrét elképzeléssel, ám azoknak sem kell aggódniuk, akik még nem döntötték el pontosan, hogy mit szeretnének viselni esküvőjük napján, hiszen személyes tanácsadás után, alkatukhoz megfelelő fazonokat és modelleket mutatunk, melyek között biztosan megtalálják a szívüknek kedves darabot.

Néha a legmagabiztosabb menyasszonyok is meginognak a választáskor, és előfordulhat, hogy az eredetitől teljesen különböző darabbal térnek haza, tehát elmondhatjuk, hogy sok meglepetésben lehet részük. A menyasszonyoknak érdemes megbízható és őszinte kísérőket is magukkal hozniuk, akik segíthetnek a döntésmeghozatalban. Tekintsék meg a gloriaszalon.hu weboldalon képgalériánkat és elérhetőségeinket és válasszák ki a legjobb minőségű ruhák egyikét, hogy büszkén és elégedetten léphessenek az oltár elé!