Diavetítő gép kedvezményes áron

A jatek-webaruhaz.hu kínálatában rengeteg játék vásárlására van lehetőség kedvezményes áron, viszont nemcsak játékokra lehet itt szert tenni, hanem például iskolatáskákra, írószerekre, és olyan hasznos dolgokra is, mint például egy diavetítő gép. Webáruházunk ráadásul minden kedves vásárlóját különleges akciókkal várja, ezért érdemes figyelni weboldalunkat!

Diavetítő gép tehát igen kedvezményes áron kapható a jatek-webaruhaz.hu weboldalon. A diavetítő gép állítható fókusszal rendelkezik, a képeket akár léptetni is tudja, és a képeket képes kivetíteni akár 130 cm nagyságúra is. A diavetítő játék hálózati adapterrel működik, valamint 4 db D típusú elemmel működik. Az adaptert mi adjuk a játékhoz, nem kell külön megvásárolni. A diavetítőhöz továbbá 1 db Vuk diafilmet is adunk. Fontos azt is tudni, hogy ez a diavetítő nem izzóval, hanem leddel működik, aminek sokkal hosszabb az élettartama, mint a régi, hagyományos izzóknak.

A diavetítő azokkal a régi szalagos, hagyományos filmekkel is működik, amelyeket kedvezményes áron meg lehet vásárolni weboldalunkon. Ha az ön gyermeke is egy ilyen kiváló diavetítő gépre vágyik, akkor teljesítse kívánságát és vásároljon egyet, hiszen nem is kell mélyes a pénztárcába nyúlnia. Ha a továbbiakban is szeretne a diavetítő gépről bővebb információkat megtudni, esetleg megtekintené a teljes diafilm kínálatot is, mindenképp kattintson weboldalunkra, a jatek-webaruhaz.hu-ra. Amennyiben kérdéseket tenne fel nekünk erről, vagy valamely más termékről, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázza bátran a +36 70 64 96 396 telefonszámot is. Ne habozzon tehát, válassza weboldalunkat ha meg szeretné lepni gyermekét valamilyen márkás játékkal!